fbpx

Yritys

Home » Yritys
a

Miten kaikki sai alkunsa?

Tarinamme sai alkunsa joulukuussa vuonna 2019, kun Justus Berner perusti Berner Median. Vaikka yritys oli nuori, niin osaamista kyllä löytyi alusta-asti. Berner oli toiminut jo useita vuosia erilaisissa organisaatioissa vapaaehtoisena, markkinoinnin, koordinoinnin ja tapahtumatekniikan parissa, sekä tehnyt videotuotantoja erilaisille yrityksille.

Vaikka vuoden aloitus oli haastava pandemiatilanteen takia, ensimmäiset asiakkaamme kuitenkin löysivät meidät ja yhteistyö alkoi.

Berner Median ensimmäinen sopimus allekirjoitettiin kesäkuussa vuonna 2020, kun saimme asiakkaaksemme intialaisen ruuan ravintolaketjun.

Syyskuussa 2021 brändimme muuttui lopullisesti. Aloimme katsomaan maailmaa värikkäämpänä, kuin koskaan. Myönnämme sen, että meidänkin tunnistevärit olivat ennen hyvin tylsät. Nyt kuitenkin haluamme olla kirkasväripilkku keskellä väripalettia. Berner Median palveluntarjontatapaa muutettiin, niin että osa palveluista toimii muutaman muun yrityksen alla.

Miten kaikki jatkuu?

Haluamme, että meidät tunnistetaan nuorekkaana ja luovana mediatoimistona. Lähitulevaisuuden aikana tavoitteenamme on työllistää nuoria ja tarjota heille ensimmäinen vastuullinen työpaikka. Teemme tiiviisti yhteistyötä erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa. 

Tänä päivänä, tehokkuus, luovuus, nuorekkuus, luotettavuus, palvelualttius, sekä laatu ovat meille tärkeitä asioita, joita asiakkaat erityisesti arvostavat. Kehitämme kokoajan palvelumuotoiluamme käyttäjäläheisemmäksi, pyrimme keräämään säännöllisin väliajoin asiakaspalautetta, jotta voimme kehittää palveluitamme. Näillä elementeillä pystymme tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet ja luomaan positiivisen asiakaskokemuksen. 

Iloitesemme aina jokaisesta uudesta asiakkaasta ja jokaisesta uudesta projektista. Haluamme toimia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pitkäjänteisesti ja auttamaan heitä menestymään. Toimimme asiakkaiden kanssa kuin suuri perhe.

Kaikki on mahdollista, kun yrittää.