Mukana

Berner Media – Nuoret ja Urheilu

Meille on sydämen asia olla mukana tukemassa nuoria ja urheilua erilaisissa seuroissa. Vuosien saatossa olemme ylpeinä olleet useamman järjestön ja seuran yhteistyökumppaneita. Haluamme jakaa muutaman heistä kanssanne:

ÅIF – Berner Media -kenttä:

Olemme iloisia voimastamme yhdessä ÅIF:n kanssa. Olemme tukena ja yhteistyökumppanina ÅIF:n toiminnassa, joka heijastuu myös Berner Media -kentän toiminnassa. Tämä kumppanuus on meille kunnia-asia ja osa sitoutumistamme paikallisiin yhteisöihin.

Biisons – Näkyvyysyhteistyö:

Biisons on meille enemmän kuin vain seura – se on intohimomme ja yhteistyömme kohde. Näkyvyysyhteistyömme Biisonien kanssa on mahdollistanut meille monia hienoja hetkiä ja yhteisiä projekteja. Olemme ylpeitä voidessamme tukea heidän pyrkimyksiään ja olla osa heidän menestystarinaansa.

Porvoon Uimarit:

Porvoon Uimarit ovat todellinen voima veden äärellä, ja olemme iloisia siitä, että saamme tukea heitä heidän matkallaan kohti uusia saavutuksia ja unelmia. Uimarien sinnikkyys ja tavoitteellisuus ovat meille inspiraatiota, ja olemme kiitollisia, että voimme olla osa heidän upeaa seurayhteisöään.

Nopee Toiminta:

Nopee Toiminta – ja nimensä mukaisesti – ovat olleet loistava kumppani meille. Yhdessä olemme suunnitelleet ja toteuttaneet monia nopeita ja tehokkaita kampanjoita. Tämä yhteistyö on ollut vauhdikasta ja innostavaa, ja olemme valmiita jatkamaan tätä matkaa yhdessä.

Kiitämme näitä seuroja ja järjestöjä yhteistyöstä ja luottamuksesta, ja odotamme innolla tulevia mahdollisuuksia tukea ja edistää nuoria ja urheilua yhdessä.