Me – Berner Media

Home » Me – Berner Media
a

Berner Media on Sipoossa perustettu täyden palvelun markkinointitoimisto, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja laadukkaita digitaalisia ratkaisuja. Me tiedämme, että digitaalisella markkinoinnilla on merkittävä rooli yritysten menestyksessä. Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten verkkosivujen kehitystä ja optimointiin liittyviä palveluita, sosiaalisen median palveluita sekä videotuotantoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja tiedämme, että kuvat ja videot ovat merkittävä osa sisältömarkkinointia.

Meillä on ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset ja luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Olemme erittäin ylpeitä jo saavutetuista asiakastarinoista ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Ota yhteyttä meihin! Aloitetaan yhteinen matka kohti menestystä!

Tiimi

Justus Berner

Perustaja ja CEO

Otso Kurkela

Projektipäällikkö

Joni Ranta

Ohjelmistokehittäjä

Josefiina Lilja

Sisällöntuottaja

Toivo Laiho

Valo- ja videokuvaaja

Samuel Berner

3D suunnittelu & leikkaus